WAT GEBEURT ER MET MIJN GEGEVENS?

Laten we beginnen met dit: je gegevens zijn bij ons veilig. Als dit project over is, dan zullen we alle gegevens verwijderen. Meer info daarover vind je op onze privacybeleid pagina.

Je gegevens gebruiken we alleen maar voor dit manifest. We geven het natuurlijk niet door aan derden, bedrijven of andere instellingen die er misbruik van kunnen maken. Je gegevens staan beveiligd bij ons op de server, een server die in Nederland in beheer is en wordt beheerd door de organisatie van Manifest Meters Maken. Hierdoor kunnen we volledig waken over de beveiliging en daarmee ook over jouw privacy.

 

WAAROM WILLEN WE WAT WETEN?

We leggen je in deze paragraaf nadrukkelijk uit waarom we deze dingen van je willen weten. Je hebt natuurlijk volledig het recht om anoniem te blijven. Deze keuze is aan jou.

Naam: De verhalen die we maken zijn persoonlijke verhalen. Die willen we graag met naam publiceren om ze ook echt een gezicht te geven. Het is daarom fijn als je deze met ons zou willen delen.

Leeftijd: Dit manifest gaat over huisvesting voor jongeren. Daarom zijn leeftijden belangrijk om te vermelden.

Woonplaats: Dit manifest richt zich tot de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk. Daarom is woonplaats een belangrijke waarde. Deze gegevens worden niet gepubliceerd en gedeeld, maar zijn enkel ter verificatie.

Je e-mailadres: Je e-mailadres is een belangrijk contactelement uit dit manifest. Hierdoor kan de organisatie je benaderen voor meer informatie, een uitgelicht verhaal of wellicht een promotie-actie voor dit manifest. Zo houden we de lijntjes kort. Deze gegevens worden niet gepubliceerd en gedeeld!